Beizadeaua Cadar nu putea fi decât un interlop

Vinovat în faţa lui Dumnezeu şi a lumii pentru oribila crimă este, fără discuţie, autorul acesteia, Dan Cadar. Dar vinovatul moral este tatăl său, Mircea Cadar, care l-a încurajat în rele şi l-a suprafinanţat încât fiu-su, dintr-un nimeni cu bani, a dorit să se afirme cât mai mult, ajungând proxenet, traficant de maşini de lux, de carne vie, de droguri (inclusiv consumator), până a sfârşit prin a deveni fiară, asasin, criminal sadic. La fel de vinovate sunt şi autorităţile, organele abilitate din Republicuţa Galaţi pentru că nu l-au băgat la timp la puşcărie, aşa cum au făcut  organele din Ungaria şi Italia. Nu, ale noastre l-au încurajat în libertatea lui de dincolo de lege, până, iată, a devenit victima definitivă a tatălui său şi a acestor autorităţi pasive. Asta pentru că le-a plăcut să ciugulească din palma lui Cadar, să se înfrupte din fetiţele de la barele stabilimentelor lui Cadar şi pentru că acesta era informatorul procurorilor DIICOT-ST Galaţi şi ai poliţiştilor de la crimă organizată şi antidrog. Aşa au picat în plasa lor beizadele cu nume de răsunet, gen Cristi L. (fie-i ţărâna uşoară lui nea Emil), L.A.A., D.N.D. etc. Pe acest fundal, infractorul a crescut în beizadeaua Cadar până a atins maximul: crima.

Şi eu nu cred o iotă că Mircea Cadar a sunat imediat la 112. Păi crima a fost comisă pe la orele 2-3 dimineaţa, iar el declară că fiul său l-a anunţat dimineaţa şi tot el cică a sunat imediat la 112, care 112 a trimis echipajul pe la ora 14,00!!!.

În ce priveşte povestea cu scândura cu care a fost bătut în cap când era mic şi în ce priveşte consumul de droguri, eu cred că tatăl încearcă să salveze acum ce trebuia să salveze în urmă cu 10-15  ani la fiul său.

A o da acum pe CARNET ROŞU, ca circumstanţe atenuante, e grav, e la fel de criminal ca şi educaţia pe care NU i-a dat-o.

Imaginaţi-vă ca un ins ca Mircea Cadar a ajuns prin bani murdari, dar necesari unuia ca Mircea Toader, să urce prin pedele până la demnitatea de consilier judeţean, poziţie din care controla mulţi membri pedele, numiţi directori în diseminate.

Pe acest fundal al lipsei de morală şi de minimă educaţie, de neimplicare a autorităţilor şi organelor abilitate ale statului în aplicarea legilor, victimele, căci şi aici avem cel puţin două – tânăra asasinată şi criminalul – se vor înmulţi în progresie geometrică.

Acest text nu a mai apărut în ediţia tipărită, de dinaite de vacanţă, ci doar în ediţia on line, ditr-o greşeala de tehnoredactare.

 

Şi, o completare…cutremurătoare….

 

Îmi vine să urlu şi să vomit de atunci, de la început de august, când am aflat că în timp ce liceeana ucisă cu sălbăticie era condusă de către colegi la cimitir, criminalul sadic, Dan Cadar, se lăfăia în spital, unde a tot stat internat pe bani publici pentru a fi scos din sevraj şi pentru a-i face rost tata – autorul moral – de niscaiva acte care să-i creeze circumstanţe atenuante. Boierul, beizadeaua era hrănit cu caviar şi servit cu şampanie în perfuzii chiar în momentul  înmormântării bietei copile, NENOROCIŢI  ce sunteţi. Am aflat de la medicii legişti şi, pe surse, am văzut şi circa 10 fotografii ale victimei. Toţi jură că aşa crimă abominabilă nu a mai existat. Deputaţii şi senatorii de Galaţi să-i întrebe pe medicii legişti şi pe poliţiştii criminalişti dacă aceştia au mai întâlnit în lunga lor carieră un cadavru mutilat în asemenea hal, căci, am aflat, nenorocitul de Cadar a continuat să o toace cu ranga şi după ce fata a decedat. Trupul fetei nu mai avea nici un os întreg, mandibula a fost ruptă, dizlocată, încât specialiştii au trebuit să o  recompună bucată cu bucată şi să o coase.

Capul era strivit ca un afiş, iar părţile proeminente ale feţei erau zdrobite.

În interior, toată era zdrobită, ficatul şi inima fetei fiind făcute praf.

Cereţi, băi, politrucilor, şi mai ales tu, Toadere aceste fotografii de la organele abilitate şi veţi vedea că lipsa voastră de voinţă politică în a transmite mesaje ferme către autorităţi să respecte şi să aplice legea va transformat în complici la toate nenorocirile petrecute din 1990 încoace.

Atenţie, căci şi voi aveţi copii care ar putea deveni victimele unor astfel de bestii drogate şi criminale. Căci înţeleg că poliţiştii de la crimă organizată şi antidrog sunt capabili să dea o lovitură decisivă vânzătorilor şi consumatorilor de chimicale (pesticide, insecticide şi ierbicide) numite generic  etnobotanice, dar motivează că nu au susţinerea politică pentru o astfel de acţiune decisivă. Asta înseamnă că de aici vă trageţi şi voi bunăstarea, nenorociţilor, care prin fermitatea mimată aţi împânzit oraşul de tineri devenite fiare cu creierele prăjite de chimicale. Căci şi Dan Cadar asta are sub ţeastă: un creier prăjit.

Condoleanţe părinţilor fetei care înţeleg că au fost greu încercaţi în ultimele luni de zile.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *