Bolovanul Popii se labamentează

Cunoscut şi ca Sergiu Dumitrescu, acest personaj redevenit director al CCDJ tocmai datorită faptului că şi-a câştigat acest renume, se tot labamentează în presă că n-are, dom' ne nicăieri un spaţiu în aer liber în care să deruleze festivalul de film „Future Movie".
Pă, mă, voi ăştia din pesede, care credeţi că nimeni nu e mai presus decât voi, eraţi gaşcă completă în administraţia publică locală. Deci puteai să soliciţi din timp esplanada Casei de Cultură pentru evenimentul cultural, nu să te scarpini sub buric, mugetând la statutul tău de SÂ NI SÂ DEA. De aia te-ai trezit din lene cu zona ocupată din timp de cei ce ştiu să vrea ceea ce ştiu: adică să organizeze evenimente. Chit că e vorba de Serbările Timişoreana, prilej de pişă-bere şi râgâieli de cârnaţi şi mici.
Acum şezi cu mâinile între picioare şi oleleşte-te şi mută evenimentul în piaţa Catedralei „Sf. Nicolae", dacă tot ai voştri ne-au lăsat pentru doi ani fără Grădina Publică, ale cărei reamenajări se puteau finaliza în cel mult şase-şapte luni, adică de prin aprilie până în octombrie. Se aude dom' Cosca? Bagă-le jar celor de la Pallegrini!
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *