Cosca rade 152 de panouri publicitare

Iacătă că se poate, neicusorule! Păi circulaţia pietonală şi rutieră era obturată, rău de tot de aceste panouri publicitare, amplasate pe scuaruri, spaţii verzi, pe trotuare şi în intersecţii, fiind, cred, cele mai masive, greoaie şi hidoase astfel de panouri care asigură panotajul publicitar din întreaga Românie.

Radu Cosca, viceprimarul executiv al Galaţiului, ne-a declarat că până la finele lunii august pune jos 96 de astfel de panarame, urmând ca luna următoare să devină istorie încă 56 de bucăţi. El a verificat toate contractele de concesiune a terenurilor în vederea amplăsării acestui tip de publicitate şi a constatat că în mare parte acestea sunt expirate sau nu au existat vreodată. În viitoarele  PUZ-uri urmează să fie analizată şi această amplasare de mobilier urban, dar cu cap, să se lege cu peisajul şi să nu obtureze vizibilitatea şi perspectiva de a vedea părţi de oraş în ansamblul lor.

Păi dacă acest viceprimar îşi exercită atribuţiunile pe care i le-a delegat primarul Marius Stan prin CLM, avem şanse să zărim ceva lumină peste şase luni şi în pâclosul ăsta de oraş. Dar vom şi inventaria aceste atribuţiuni la toţi, începând cu noul city manager (cam tăcut şi pierdut în cerurile lui Oprescu nea Aurel Vlaicu ăsta!) şi terminând cu Marius Stan care trebuie urgent să-i retragă lui Florin Popa preşedinţia Comisiei de Licitaţii. Altfel, să răspundă în solidar pentru manglirea banului public european şi românesc.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *