Galacta va deveni Dedeman

Degeaba se face DNA-ST Ivan că îi rupe pe cei din Grupul Infracţional constituit în jurul lui Petrică Herăscu, atâta timp cât nu ia măsuri asigurătorii care să stopeze tranzacţionarea patrimoniului statului şi al celorlalţi acţionari de la Hortigal şi Alcom. După ce a început să vândă la greu marile autoserviri de la Potcoava, Maşniţă şi din Micro 19 celor de la Carrefour şi după ce a vândut şi terenul care a aparţinut Galmopan celor de la Penny Market (3000 mp cu suma de 450.000 de euro), iată-i pe cei din G I H (Grupul Infracţional Herăscu) gata să vândă circa 30.000 de metri pătraţi. Cele trei hectare de teren cuprinse între străzile Henry Coandă şi Coşbuc aparţin Hortigal, unde statul deţine 80% din acţiuni, defunctei Galacta şi o parte lui alde Radu Gheorghe de la Vinificaţie şi Băuturi, vor fi vândute cu cel puţin 100 de euro pe metrul pătrat celor de la DEDEMAN.
Deci, 30.000 mp ori 100 de euro, iacătă că cei din GIH pot să-şi transfere iarăşi în conturile de afară, pe care le vor urma curând şi cu fizicul, încă trei milioane de euro.
Sigur, după ce dau jos parandarătul datorat organelor abilitate ale statului care se prefac cum că anchetează dur aceste fapt de mare corupţie, acuzând şi anchetând o serie de ingineri în afaceri ca alde Herăscu şi Petrişor Irimia, judecători, lichidatori juridicari şi importanţi şefi din Finanţele Publice, pentru SUBMINAREA ECONOMIEI NAŢIONALE.
Aşa că, odată cu venirea lui Dedeman, se cam închide mustăria imemiştilor mici şi flauşaţi care au depozite de materiale de construcţii pe Coşbuc, că până şi Praktiker vinde în Galaţi ca la Măcin şi, iată vine şi Dedeman peste, că aşa au ştiut Herăştii să facă din industria oraşului: o afacere imobiliară.
În pagina 3 veţi putea citi dezvăluiri de senzaţie despre fărădelegile GIH.
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *