Ivan pleacă la Bucureşti

După ce a fost lovit de respingerea candidaturii pentru un nou mandat de procuror şef al DNA-ST Galaţi de către Inspecţia pentru Procurori a CSM, dr. Gh. Ivan, care conduce acum anticorupţia cu delegaţie, îşi pregăteşte o retragere, chipurile cu torţe, dar ea este, în fapt şi în fond o înfrângere dată de caracterul, actele şi faptele sale. Căci atunci când foloseşti o astfel de importantă instituţie pentru a-ţi satisface orgoliile profesionale şi personale, neglijând prin NELUCRARE marile dosare de corupţie din Galaţi, Brăila şi Vrancea, nu faci decât să eşuezi, fie şi prin avansare. Căci Ivan are rang de procuror de Înaltă Curte de Casaţie şi Justiţie, parchet în care poate ajunge, dacă nu cumva va prefera să meargă la DNA-Structura Centrală.
Presupunem cine îi va succede în funcţie, dar persoana în cauză are misiunea de a reaşeza instituţia în parametrii şi prestigiul care i-au fost conferite încă de la înfiinţare. Căci Ivan a dus-o în derizoriu din cauza firii sale ranchiunoase şi  răzbunătoare. A preferat să fabrice dosare foştilor colegi din parchete, judecătorilor, poliţiştilor, avocaţilor, notarilor, şefilor de instituţii şi oamenilor de afaceri în loc să finalizeze marile dosare de corupţie AVIASAN, HORTIGAL-ALCOM-BRAIGAL, ECOSAL … etc. Da, el a preferat să inducă frică şi spaime printre magistraţi pe care i-a transformat  în butoane, după ce i-a înregistrat cu toate mijloacele şi le-a fabricat dosare penale.
Lasă-ne, dle dr. Ivan să avem răgaz să verificăm şi noi  cât e inspiraţie şi cât e transpiraţie în lucrarea dumitale de doctorat. Deci, lasă-ne, lasă-ne!

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *