Olimpia Buzia, patroana CJAS şi a lanţului de farmacii SALVIAFARM

Demisa Olimpia se află în China

Până şi demiterea din funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Galaţi, meserie în care s-a spart în figuri, afaceri şi parandarături timp de opt ani de zile, rezistând guvernării peneliste dar şi celui pesedisto-pedeliste, a prins-o stewardizând prin China.
Chiar a avut nesimţirea de a pretinde şi obţine un loc eligibil în lista de consilieri locali a lui Andrei Lişinschi, în mandatul 2008-2012. Am reuşit atunci să-i sugerez lui Andrei că madam Buzia Barbie este o persoană non grata printre farmacişti şi medici, pe care îi chinuie şi condiţionează pentru a le aloca fonduri de la casă, pentru a le semna, recunoaşte şi plăti serviciile medicale prestate.
În sfârşit, bogatei Olimpia i-a venit rândul să fie luată de amigdale şi demisă din funcţie, în cei opt ani de mandat ea încasând prime uriaşe care depăşesc lejer câteva zeci de miliarde de lei vechi. Acum, când pesede i-a spus adio, ea le-a răspuns cu greaţă tocmai din China şi Hong Cong, în palmares având călătorii lungi şi dese în Indonezia, Filipine, Singapore şi în insulele Bali.
Succesorul ei este medicul de ţară Ciprian Groza, despre care am aflat că are mult bun simţ şi spirit etic.

Buzia, dă miliardele înapoi, incompatibilo!

În mai anul 2006, Olimpia Buzia, fie direct, fie prin interpuşi, înfiinţează firma Salviafarm SRL, obiectul de activitatea fiind comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate. Desigur că şi-a tras un frumos şi îndestulător contract cu CJAS Galaţi şi cu casaele celor din ministerele Transporturilor şi Justiţiei pentru ca reţetele compensate şi gratuite să nu rămână în reţeaua ei niciodată neonorate, ce gura mă-sii.
Sediul SALVIAFARM se află în strada Cloşca nr. 9 la peseuri. Asta în acte, că în teren am găsit o firmă de ambalaje! În scurt timp firma SALVIAFARM ajunge să aibă şase sedii secundare, adică deja un lanţ de şase farmacii, începând cu vechea şi superba clădire, fostă farmacie de stat, unde şi-a amenajat Buzia şi cuibuşorul de nebunii, Tecuci nr. 40 (colţ cu Traian), strada  Dimineţii (vizavi de Bankpost- opusă cu cea din Tecuci – dar tot în proximitatea Pieţei Centrale), str. Brăilei, vizavi de Spitatul Judeţean de  Urgenţe, strada Roşiori nr. 14, strada Gh. Asachi, bloc 2B şi strada Macedonă nr. 16.
Inspectorii  ANI sunt somaţi să se autosesizeze, căci ştim că monitorizează Impact-est, şi să o strângă de ovare pe pedelizda de Buzia aflată în conflict de interese şi într-o crasă incompatibilitate, întrucât din funcţia publică plătită regeşte din banii noştri şi-a tot semnat contracte în beneficiul firmei SALVIAFARM, încă de la înfiinţare (vezi captură de pe site).

De aia are Barbie 6,4 miliarde în conturi

Chiar dacă îşi permite să trăiască într-un lux opulent şi exorbitant, başca limuzine şi excursii pe unde nu au ajuns nici toţi preşedinţii postdecembrişti ai României, Olimpia Buzia a strâns o avere pe care o poate cu greu justifica. Ea declară că are în depozite bancare circa 640.000 de lei noi, adică 6,4 miliarde de lei vechi, 17.000 de euro şi câteva mii de dolari, valută bună pentru turismul exotic. Personal mai deţine din 2010 un VW Golf, limuzina de teren BMW-X5 albă, cumpărată de la un diler auto din Braşov cu banul jos acum doi ani, fiind pe numele firmei, ca şi locuinţa-farmacie.
Salariul ei este unul nesimţit, care nu aduce decât multă boală în sănătatea gălăţeană.
Deci pe lângă uriaşele prime trimestriale şi anuale care se învârt în jurul a 200 milioane de lei vechi, are şi un salariu de aproape 60 milioane de lei vechi (circa 5.880 ron), la care se adaugă şi salariul de la Facultatea de Medicină şi Farmacie Galaţi.

Cifra de afaceri a SALVIAFARM: 8,7 milioane de lei

În 2010, firma SALVIAFARM a raportat o cifră de afaceri de 8,76 milioane de lei noi şi un profit net de 543.938 de lei noi.
Dar în 2011 Buzia şi-a luat revanşa, firma despre care vorbim sărind de 16 salariaţi, cu care a realizat o cifră de afaceri de 18.655.324 de lei noi şi un profit de 965.000 lei noi, adică circa 10 miliarde de lei vechi. Şi cică nu se trăieşte bine din boală.
Dar ia să te înfăţişezi în faţa ducesei Olimpia să ceri aprobare pentru o proteză ortopedică, oculară sau de orice natură, să vezi cum te priveşte ca pe un gândac şi te bagă în mă-ta pe o listă de aşteptare încât mori sănătos până îţi vine rândul să îţi aloce fonduri din cotizaţiile noastre, ale tuturor, nesimţita şi panarama drakului.
Dar aşteptăm telefoane pe 0746/11.94.11 şi scrisori pe email geluce@yahoo.com
şi pe adresa redacţiei: str. Al. Ioan Cuza nr.45 Bis, Bloc Cristal, sc. 1, etaj 2, ap. 1, cod postal 800216, Galaţi, de la medici, farmacişti şi cei aflaţi în suferinţă care s-au izbit de marmoreana Barbie, căci nu e posibil ca ea să rămână nepedepsită şi cu averea nejustificată neconfiscată, realizată dintr-o funcţie publică pe care a ocupat-o aflându-se în conflict de interese.
Revenim în forţă, joi, 6 septembrie. Până atunci, fiţi deştepţi şi sănătoşi!

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *