Procurorul Ivan l-a adus pe Boldea cu lectica de o sută de ori la DNA

Justiţia îi furnizează un nou mandat de deputat

Afirmam, ca titlu al unui amplu articol din pagina 1 a ediţiei trecute  (459 din 02-08 august 2012), că „Boldea e mai periculos în puşcărie decât în libertate!". Revenim la subiect şi ne declarăm sideraţi de ce se întâmplă cu judecătorii instanţei  de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care judecă dosarul Grupului Infracţional Boldea, trimis în instanţă de către procurorii DIICOT-ST Galaţi, Cărare şi Ciafalon. Ultima ispravă a acestora a fost să dea termen în dosar pe 23 NOIEMBRIE 2012, dată care îi dă posibilitatea lui Mihail Boldea de a candida pentru un nou mandat de deputat, că doară nu o să-l condamne la acel termen, încât Boldea să nu mai poată candida în 9 decembrie, termen împins din noiembrie în decembrie de către guvernarea uselistă.

Vom vedea cum va câştiga Boldea un mandat de deputat din puşcărie (vorba tăticului lui politic, M. Toader) în exact Colegiul de acum, alături de el urmând să tragă pentru un mandat de senator al lui Durbacă şi Bogdan Ciucă.

 

Boldea, deţinut la liber cu delicateţe şi delicatese

 

Aşteptăm urgent explicaţii de la conducerea IPJ Galaţi şi a Arestului acestei instituţii, în legătură cu felul în care este privilegiat arestatul de lux, Mihail Boldea, cel ce a devenit coada de topor a şefului DNA-ST Galaţi,  Gh. Ivan, precum şi protejat  al acestuia.

El este ţinut în arestul IPJ la liber, printre veselari, şi în cameră cu 2-3 persoane, nu cu 5-6 inşi, la mangealâc.  Din această poziţie, Boldea îşi bea de mai bine de o sută de zile, ZILNIC, fresh-ul din fructe exotice şi cafeaua cu Gh. Ivan, încă şeful DNA-ST Galaţi.

După micul dejun cu caviar şi somon afumat, în biroul lui Ivan este servit şi dejunul cu clapon la cuptor pentru DOMNUL PUŞCĂRIABIL Boldea, comeseanul cotidian şi de taină al procurorului şef care şi-a permis să ciuruiască banul public cu 300 de lei pe zi, timp de peste o sută de zile, pentru a-l aduce pe Boldea la mic dejun şi prânz de lux la DNA-ST cu microbuzul, cei doi poliţişti-însoţitori şi şoferul costându-ne la fiecare drum 300 de lei noi (30 de milioane lei vechi).

Aşa se face Ivan că  lucrează  dosarul AVIASAN, din 2008 până azi cheltuind discreţionar banul public şi netrimiţând acest dosar la instanţă, caz în care Boldea nu ar mai avea nici o scăpare, condamnarea la ani grei de puşcărie fiind ca şi garantată, chiar dacă l-ar judeca neamurile.

În pagina 4 vom publica integral scrisoarea lui Adrian Chelaru, o persoană arestată şi cazată în aceeaşi cameră cu Mihail Boldea, datată 8 august 2012. Vom interveni în ea doar în chestiuni care ţin de topică şi gramatică, vom pune titlu şi intertitluri, fără să intervenim în esenţa mesajului epistolei, ca un răspuns la, repet, articolul „Boldea e mai periculos în puşcărie decât în libertate!", din ediţia nr. 459 a Impact-est. Era vorba de un autodenunţ ca mituitor cu 100.000 de euro al lui Boldea, autodenunţ dat lui DNA-ST Ivan, prilej cu care procurorii Cărare şi Ciafalon au devenit cercetaţi penal de către aceeaşi DNA-ST Ivan pentru LUARE DE MITĂ, ACCEPTAREA PROMISIUNII, ORI NERESPINGEREA EI, Dosar nr. 166/P/2012, în care Boldea primeşte NUP pentru CUMPĂRARE DE INFLUENŢĂ  de la rechizitoristele Diana Alexandru şi dr. Mihaela Agheniţei, viitoarea succesoare a lui Ivan la şefia DNA-st Galaţi.

Aşadar, mergeţi în pagina 4 şi cruciţi-vă, oameni buni şi ministru al Justiţiei şi preşedinţi ai CSM şi Procuror General al României şi voi, cei din fruntea structurilor centrale ale DNA şi DIICOT!

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *