Resmerițã a fost numit în locul lui Toader

Luni, 17 septembrie 2012 BPN-ul pedele a hotărât să-l numească pe Doruleţ Resmeriţă preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PDL Galaţi. Aflu că acesta a acceptat oferta, chit că se spune că este grav bolnav, de au început adversarii şi duşmanii să-i înfulece,  deja, coliva. Mă, io pun pariu că Resmeriţă o va mai duce ani buni de aici încolo, or dacă nu, suficienţi încât să ia cu el  DINCOLO  câţiva (vreo 10) pedelişti. Şi sunt dintre aceea care au dispus de bugetul învăţământului gălăţean şi au făcut numiri de directori în şcoli, ambele peste capul lui Resmeriţă, inspector şcolar general izolat până când i-au retras şi sprijinul politic.

Vom afla cui au fost dirijaţi aceşti bani, căci nu cred că Resmeriţă va  mai tăcea.

În plan politic cred că o soartă tristă, inclusiv în atribuirea de colegii uninominale, vor avea atât Necula cât şi Toader. Oricum, Necula are o problemă să-l înfrângă pe Durbacă, dacă nu-şi schimbă partidul şi colegiul!

De asemenea, Toader poate fi uzurpat de pretenţiile întemeiate ale lui Eduard Finkelstein, fostul primar de Tecuci, care are capital politic mai mare decât Mircică.

Dar ambii se vor izbi de o altă problemă pe care o puteţi citi pe coloana paginii 4.

Revenind la Resmeriţă, cu Ciumacenco la dreapta lui pe organizaţia municipală Galaţi, îi solicităm de pe acum un interviu, cu condiţia să nu o facă pe politrucul în ce priveşte dezvăluirile despre cum i-au condus şi muls învăţământul.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *