Unguro-pedeliştii

Se spune că săptămâna trecută, înaintea referendumului, la sediul UDMR-ului gălăţean era zarvă mare de tot. Atât în timpul zilei, dar mai ales când se lăsa întunericul, forfota celor care mişunau era cum nu se mai văzuse: unii intrau alţii ieşeau, unii cu braţele pline de pachete (greu de apreciat ce şi cum). Dar ceea ce te mai impresiona era prezenţa unor pedelişti de frunte, consilieri şi nu numai, care ce draku căutau ei la „fraţii" unguri, nu putem şti.
Acum nu vrem musai să găsim nod în papură, ci doar să ne dăm cu presupusul că udemeriştii (atât cât sunt) au avut un rol important, au făcut ei „ceva" în a convinge electoratul, alături de pedele, pentru a nu ieşi la vot.
Şi când te gândeşti că alde Saghian, Nica şi Dobre  i-au ţinut cu respect la sân pe alde Szekely&Comp, rezolvându-le orice problemă pe care au solicitat-o, cum ar de exemplu şi lăsarea „ungurului" Mihai Turcu să iasă la pensie de la Garda Regională de  Mediu şi multe altele.
Cică  nici acum, ca şi în trecut, fără ajutorul acestora, Szekely nu ar putea fi decât şomer de lux în Republicuţa Galaţi. Nu cumva să creadă cineva că noi am dezvoltat vreo pasiune, sau nu, pentru referendum. Bârfe şi atât.
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *