Viceprimarul Popa iar îi face milionari pe alde Tancrad SRL

Deci, 4,23 milioane de lei e mai puţin decât 3,48 milioane lei!

 

În logica de economist a lui Florin Popa aşa stă parandarătul, el dovedindu-se un biet socotitor care adună banul public cu grebla şi-l cară acasă cu pătura.

Pe data de 30.05.2012 s-a încheiat procedura de depunere a ofertelor privind realizarea, în beneficiul Consiliului Local Galaţi, a unei parcări pe Drumul de Centură, criteriul de atribuire a lucrării fiind PREŢUL CEL MAI SCĂZUT.

Data limită de evaluare financiară pentru şeful Comisiei de Licitaţii din Primărie, care a rămas tot Florin Popa, acum fiind şi viceprimar, a fost 18.07.2012. În 19.07.2012, vicele kk Florin Popa este în măsură să dea o nouă lovitură banului public. El dă cu ciocanul adjudecării în favoarea SC Tancrad SRL Galaţi, firmă care a ofertat lucrarea cu 87,15% din valoarea totală a acesteia.

Adică, 4,232 de milioane ron, faţă de 4,856 milioane de ron. Dintre cei 10 participanţi, pe locul 1 s-a clasat firma Vega '93 SRL care a OFERTAT PREŢUL CEL MAI SCĂZUT, acesta fiind unicul criteriu de atribuire, şi nu apucăturile de jefuitor al banului public ale lui Popa. Valoarea cu care Vega lui Corneliu Istrate s-a angajat să execute această parcare în zona de Nord-Est a Galaţiului (spre Brateş), deci e de făcut niscava pensiuni, moteluri pe acolo), a fost de 71,82% din suma oferită de beneficiar, adică 3,488 de milioane ron, deci mai puţin cu aproape un milion de lei, bani cu care s-ar putea curăţa oraşul de mâl, jeg, praf, moloz şi rahaţii politici.

Motivarea parandarătului de la Tancrad: nu aţi inclus anumite cheltuieli

 

Oamenii care se ocupă de licitaţii în Holdingul Vega '93 mi-au relatat că motivul invocat pentru neatribuirea lucrării câştigată la licitaţie de pe poziţia 1 are zero legătură cu legea, legalitatea şi criteriile de atribuire.

E drept, firma Vega '93 nu a inclus cheltuieli pentru organizare de şantier, întrucât are staţiile de asfaltare şi de betoane şi agregate şi balast chiar în acea parte a oraşului şi chiar la Drumul de Centură prin care se va face afluirea în şi din parcare. Unde este neregula, fraţilor?

Dacă o firmă nu are astfel de cheltuieli, de ce s

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *